Tavaszi juhtúrókrém

Erősen túrófüggő vagyok, bármikor bármekkora mennyiséget képes vagyok megenni belőle. Zsemlében, önmagában kiskanállal, picit fűszerezve, pirospaprikásan, zöldségeket belemártva, és még száz, meg száz változatban fogyasztom. De néha érdemes még egy fokkal tovább lépni, új ízeket kipróbálni, így most nálam a juhtúróval való kísérletezés van éppen porondon. Ma ezt a csupán néhány összetevős, remek szendvicskrémet készítettem el:



Hozzávalók:
125 g juhtúró (bryndza)
50 g natúr tömlős krémsajt
1 ek. natúr joghurt
1 tk. oregánó
1 újhagyma zöldje






A juhtúrót és a krémsajtot egy műzlis tálba teszem.





Az újhagymát megmosom, megtisztítom, levágom a zöldjét, nekem most csak arra lesz szükségem.






Nagyon apró darabokra vágom,





majd az oregánóval, joghurttal együtt a többi hozzávalóhoz adom.






Villával alaposan összedolgozom.









Magvas, barna zsemlére kenve, zöldségekkel fogyasztom.